کارشناس اهل سنت و عضو پارلمان افغانستان با اشاره به اینکه پیش از ظهور امام خمینی (ره) اکثر علمای دینی در حال گوشهنشینی از سیاست بودند، گفت: امام خمینی فاصله دین و سیاست را از میان برداشت.
به گزارش خبرگزاری انصار، (عبدالحفیظ منصور) کارشناس اهل سنت و عضو پارلمان افغانستان در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه پیش از ظهور امام خمینی (ره) اکثر علمای دینی در حال گوشهنشینی از سیاست بودند، اظهار داشت: امام خمینی فاصله دین و سیاست را از میان برداشت.
منصور افزود: در زمان تسلط غیر مستقیم غربیها به ایران که دولت تهران با نظام شاهنشاهی مدیریت میشد، اکثریت علمای دینی در حال گوشهنشینی بودند و سیاست را در اولویت امور یک دولت نمیدانستند.
وی تأکید کرد که امام خمینی (ره) با افکار و ایدههای اسلامی و سیاسی که داشت توانست جامعه آن زمان ایران را که به سمت سکولاریستی در حرکت بود را نجات داده و نمونه دولتداری اصیل اسلامی را جایگزین آن کند.
این کارشناس افغانستانی با اشاره به اینکه امام خمینی سیاست را یک وظیفه برای علمای دینی کرد، گفت: اکثریت علمای مذهبی پیش از ظهور امام خمینی (ره) سیاست را پدیده شومی میدانستند.
وی افزود: امام خمینی (ره) با طراحی بینظیری که برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران داشت توانست به تمام ملتهای جهان بفهماند که تئوری ولایت فقیه کارآمدترین نمونه دولتداری در کشورهای آنان است.
این عضو پارلمان افغانستان با بیان اینکه نظام ولایت فقیه برای ایران کارآمدترین نظام شمرده میشود، پیشرفتهای اخیر ایرانیها را مدیون این سیاست دانست که توسط حضرت امام خمینی (ره) برنامهریزی شده بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) پیش از اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی برسد از دستدرازیهای غربیها سخت رنج میبرد، گفت: غربیها در تلاش تحکیم حاکمیت نظام سکولاریستی در ایران بودند، اما برنامه امام خمینی برعکس آنان بود.
منظور افزود: تا زمانی که اندیشههای امام خمینی (ره) در ایران به پیروزی نرسید، ایشان و حامیان نظام ولایت فقیه برای پیروزی آن تلاش کردند.
منصور در ادامه سخنان خود یکی از اقدامات بینظیر امام خمینی (ره) را متحد کردن ملت ایران در برابر موضوعات ملی و بینالمللی دانست و گفت: از نگاه امام خمینی (ره) دیانت عین سیاست است و سیاست عین دیانت.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تئوری دولتداری اسلامی از زمان بعثت باقی مانده، گفت: دولت اسلامی ایران نمونه پیشرفته آن است که طی بیش از 30 سال بیشترین رشد و پیشرفت را داشته است.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در اکثر کشورهای اسلامی اگر تغییرات اندکی به وجود آید، میتواند نوعی نظام دولتداری اسلامی مترقی حکمفرما شود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/3723